Tehnologia 2-MIX

Putere ridicata si respect pentru mediu
Puternică şi ecologică: motorul în doi timp cu tehnologia 2-MIX convinge printr-o putere deosebită, o extraordinară performanţă şi un cuplu motor excepţional pentru un randament de tăiere şi o putere de străpungere ridicate. În ciuda puterii sale, motorul este sărac în emisii poluante, astfel încât sunt respectate deja prevederile severe ale Fazei a II-a a Directivei privind emisiile de gaze poluante şi de pulberi provenite de la motoarele cu combustie internă.

Avantaje clare

  • Eficace: Putere deosebită şi o utilizare eficientă a combustibilului.
  • Puternică: Cuplu motor ridicat la orice turaţie.
  • Ecologică: Consumul de combustibil este considerabil mai mic, de unde un impact redus asupra mediului şi mai puţine emisii poluante.
  • Economică: În comparaţie cu motoarele tradiţionale în doi timp, consumul de combustibil este redus până la 20%.
  • Un viitor asigurat: Îndeplineşte deja prevederile severe ale Fazei a II-a a Directivei privind emisiile de gaze poluante şi de pulberi provenite de la motoarele cu combustie internă.
  • Aşa funcţionează
    Motorul în doi timpi cu tehnologie 2-MIX fixează noi standarde. La admisia în camera de ardere, între gazele arse din camera de ardere şi amestecul de carburant proaspăt din carter se interpune un strat de aer fără combustibil. Gazele de evacuare sunt separate de amestecul proaspăt, reducându-se astfel pierderile, deci componentele din amestec emise în stare nearsă şi care afectează mediu şi sănătatea populaţiei.