Tehnologia STIHL M-Tronic

Sistemul de management al motorului STIHL M-Tronic
Sistemul avansat de management al motorului STIHL M-Tronic controleaza timpii de aprindere si consumul in orice conditii de operare, luand in calcul altitudinea si calitatea combustibilului. Acest sistem le permite profesionistilor ce folosesc unelte STIHL o performanta optima, fie ca doar incep lucrul, fie ca revin dupa o pauza.

Postcombustia

 • Microprocesor STIHL
  Trage si porneste

  Multumita procedoruii simplificate de pornire la cald, exista doar o pozitie de pornire in manerul de combinatie.

 • Ventil Slenoid
  Fara setari manuale ale carburatorului

  Sistemul M-Tronic ajusteaza electronic mixul de aer/combustibil in mod automat pentru toate modurile de operare: pornire, relanti, incarcare partiala sau totala. Cu sistemul STIHL M-Tronic economisesti timp si bani.

 • Volant
  Performanta continua

  Monitorizand constant viteza motorului, M-Tronic poate ajusta constant necesarul de combustibil. Astfel economisesti combustibil fara a reduce performanta uneltei tale.

 • Volant
  Acceleratie excelenta

  Multumita sistemelor de aprindere electonica si de monitorizare a motorului, poti accelera rapid chiar si dupa o pornire la rece.

 • Volant
  Memorie inteligenta

  Din momentul in care il potrnesti, sistemul inteligent M-Tronic incepe sa iti economiseasca bani si timp. STIHL M-Tronic tine minte ultimele setari in functie de conditiile extenre si se seteaza automat pe acestea, odata ce motorul atinge puterea maxima.