MS 391

MS 391

2.850,00 RON

Disponibilitate: In stoc

Capacitate cilindrică (cm³): 64.1

Putere (kW/CP): 3,5 / 4,5

Greutate (kg): 6.4

Lungime de tăiere (cm): 40cm cu 1.6mm

Nu te descurci?
COMANDA TELEFONIC
Descriere

Detalii

Motoferăstrău pe benzină uşor de manevrat, cu vibraţii reduse, de 3,3 kW cu concept inovator al motorului şi sistem nou de filtrare. Consum de combustibil redus cu până la 20% şi emisii poluante reduse cu 50% faţă de motoarele convenţionale în 2 timpi fără tehnologie 2-MIX. Fiabil, funcţionare curată şi fără să necesite întreţinere foarte des. Ajutor eficient în agricultură, horticultură şi lucrări în atelier

 

Dotari de serie

Stihl pompa ulei reglabila

   Pompă de ulei cu debit reglabil

Permite o transportare exactă, adaptată necesarului, a cantităţii de ulei. Marcajul E asigură o cantitate de ulei suficientă pentru orice situaţie. Profesioniştii dozează mai fin. Este posibilă o reducere a cantităţii de ulei transportat cu până la 50%. similar imagine.

 

 

Stihl 311 ventil decompresie    Ventil de decompresie

Supapa de decompresiune lasă să se evacueze la pornire o parte a amestecului compactat din cilindru. Astfel se reduce clar forţa de tracţiune necesară de la cablul demaror. Utilizatorul este despovărat iar întregul sistem de pornire al motorului este menajat.

 

 

 

Stihl 2-mix   STIHL 2-MIX-Motor

Motorul în doi timpi, cu tehnologie STIHL 2-MIX economisește până la 20% combustibil și reduce gazele de eșapament cu până la  70%,fata de motoarele conventionale STIHL in doi timpi ,cu tehnologia clasica .

 

 

 

stihl rezervor

   Buşoane pentru rezervor fără scule suplimentare

Capace speciale brevetate pentru rezervorul de combustibil şi ulei. Rezervoarele motouneltelor echipate cu acestea pot fi deschise şi reînchise rapid, fără consum de forţă şi fără vreo altă unealtă

 

 

 

stihl intindere lant   Dispozitiv pentru întinderea lanţului amplasat lat

Şurubul de întindere a lanţului se acţionează lateral, prin capacul roţii lanţului. Acest lucru împiedică contactul mâinii cu lanţul de ferăstrău ascuţit şi cu vârfurile opritorului cu gheare.

 

 

 

stihl 170 antivibratii    Sistem anti-vibraţii

Vibraţiile puternice din locurile de prindere ale motouneltelor pot conduce pe termen lung la tulburări de irigaţie sangvină la nivelul mâinilor şi braţelor. De aceea STIHL a elaborat sistemul antivibraţie. La motouneltele cu sistem AV vibraţiile din locurile de prindere produse de motorul cu combustie şi unealta de lucru în mişcare sunt clar reduse.

 

 

stihl 170 pornire   Comandă monobloc

Funcţiile maşinii, pornirea la rece şi la cald, funcţionarea şi oprirea sunt comandate de la o singură manetă. Asta face comanda deosebit de confortabilă şi sigură, deoarece mâna dreaptă poate rămâne în permanenţă pe mâner.

 

 

 stihl    Compensator

Compensatorul STIHL, un sistem de reglare din carburator, are grijă ca în ciuda creşterii gradului de murdărire al filtrului de aer, puterea motorului, calitatea gazelor de evacuare şi consumul de combustibil să rămână aproape constante. Numai dacă intervine o cădere de putere sesizabilă trebuie curăţat filtrul de aer. Astfel sunt posibile şi intervale de lucru foarte mari fără întreţinere.

 

 

 

stihl ematic   Sistem Ematic pentru ungerea lanţului

Sistemul STIHL Ematic este compus din şină de ghidaj Ematic, lanţ de ferăstrău Oilomatic şi pompă de ulei cu reglaj de cantitate sau cantitate de transport redusă. Construcţia specială a şinei şi lanţului face ca orice picătură de ulei pentru lanţuri să ajungă acolo unde este nevoie pentru lubrifiere. Consumul de ulei poate fi redus astfel cu până la 50% .

 

 
Specificatii tehnice

Specificatii tehnice

Specificatii tehnice
Date tehnice
Capacitate cilindrica 64,1 cm³
Greutate 1) 6,4 kg
Greutate specifica 1,9 kg/kW
Lant pentru motoferastrau Oilomatic pas/tip 3/8" RMC
Lungime de taiere 40cm cu 1.6mm
Nivel de presiune acustica 2) 105,0 dB(A)
Nivel de putere acustica 3) 115,0 dB(A)
Nivel de vibratii stânga/dreapta 4) 4,0/4,0 m/s²
Putere 3,3 kW / 4,5 CP

1) Fara şina / lant
2) Factor K conform Directivei 2006/42/EG = 2,5 (dB(A))
3) Factor K conform RL 2006/42/EG = 2,5 (dB(A))
4) Factor K conform Directivei 2006/42/EG = 2 m/s2
Evaluari